Tää on yks vanha postaus:

03.07.2008 - 08:45

691025hmrbd4ikpl.gif


Ohan tää nym merkillistä touhua ! Alkaa jo naurattaa koko juttu.
Luultiij jo, että tää asia om pyyhitty pois päiväjärjestyksestä, muttei näköjään oo.
Om meinaan taas tullu tämmöttiä kommentteja:


vieras
23.11.2008 - 14:08
Viivi, te ette niitä ylpeilijöiden vihaajia voi jäljittää, eikä se ilmotus oo mikää virallinen.

vieras
23.11.2008 - 14:27
ja sinänsä naurettavaa, että a) aiot jäljittää meidät VAIN sinun nimimerkillä puhumisesta b) joku luulee sua hölmöks, ku et VOI jäljittää netin kautta ja c) mitäpä jos ilmoitan sinusta että aiot jäljittää alaikäisiä, sillä se ON KIELLETTYÄ.


691025hmrbd4ikpl.gif

Noi on nyn näköjää jotail lapsukaisia, jokkei tiädä, että:
Jokasella tiatokoneella on oma IP-osote. Siis JOKASELLA ja sem perusteella o esimerkiks
Vuodatuksen ylläpidon helppo jäljittää se kone, jolla ne häirintäkommentit on kirjotettu. Vaikka niitä koneita olis kymmene, nin ne kaikki voidaan jäljittää. Nij ja se IP-osote ei suinkaa os sama kun tiä- tai katu- tai polku- tai kujaosote. Eikä palomuureilla oo mitää tekemistä IP-osotteen kanssa. Palomuuri ei estä sitä osotteen saamista, vaikka se IP-osote oliski sis siä Inarissa.

Toiseks, etteköhä te oo jo
tuaneet kaikille julki oman hölmöytenne ? Ootte niim monella nimellä näissä kissalokeissa kommentoineet, ettootte jo ittekki ihas sekasi. Luulettekos, ettei sitoo jo huamattu ?
Ja ihme kuv viä viittitte tota unohdettua asiaa penkoo. Olisitte ny ollu jo hiljaa koko asiasta. Ootte muuten tainneet saada jonku uuden kirjuri, joka kirjottelee teitiv viästit.

Kolmanneks, voitte ihav vapaasti ilmottaa mihiv vaan. Johan se asia on ylläpidolla tiedossa. Se olis oikeestaan hyväkij juttu, että ilmottasitte nin saatas tääki asia selvitettyä iham pohjia myäten ja häiriköitten nimet julki ! Meitillä ei oo mitään salattavaa, eikä tolla mammallakaa oo. Ja kyä alaikästenkip pitää vastata teoistaa. Alaikäste touhujej jäljittäminen ei suinkaa oo kiällettyä, eikä laitonta. Eiköhän toi ylläpito oo niistä oikeista keinoista selvillä.
Sitä paitti vanhempienki olis hyvä tiätää mitä kaikkee niitte jälkikasvu tiatokoneella touhuaa !


Jos nyv viä jauhatte tätä asiaa, joka me jo kerram painettiiv villasella, nin seuraavaks me voiraan
tehrä vaikka se ihav viimesem päälle viralline tutkintapyyntö. Siihenkim meitillä olis täys oikeus. Kuten me jo sanottii, nim meitillä ei oo mitää salattavaa.
Teille sen sijaan täytys jonkun opettaa
Ootteko ees kuullu siitä ? Me nääs suuresti epäillää sitä. Tässon muutama ote Nettietiketistä:
Kytkeydy nettiin aina omalla tunnuksellasi ja salasanallasi. Toisen tunnuksen luvaton käyttö on kiellettyä.


LAKI JA NETTI

Kaikki sellainen, mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös netissä. Kunnianloukkaus ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen:

Älä esitä verkossa toisesta valheellista tietoa tai vihjausta, joka voisi aiheuttaa vahinkoa, kärsimystä tai halveksuntaa loukatulle.


691025hmrbd4ikpl.gif



Nin, että viäkö tätä asiaa pitää vatvoo,
vai lopetetaanko tää ny tähä ?



Meitin pualesta se voidaan ny unohtaa ja jatketaa yleensä nin sopusaa lokielämää, mutta jos se kaikennäköne turhan nälvimine ja posken soittamine, meitille tai meitin kamuille, nyv viä jatkuu, nin si pualustaudutaa järeemmin konstein.
Joku roti sitä pitää olla mukuloillaki !