Se häiriköiti nyv varmana loppu, kus saatii tämmöttet kommentit eile yhteev vanhaa kirjotuksee.


ylpeilijöiden vihaajat viiru
02.07.2008 - 16:54

anteeksi kauheesti me oltii vaa kateellisii teille . mis se ilmotus on ottakaa se pois jooko pliis. =( =( =( =(

viiru ei oo
02.07.2008 - 17:03

viivi rakas , voisitko ottaa sen ilmotuksen pois . ja usko tai älä me ei tehty sitä jättämis juttua. sillä me oltiin lintsillä ku se tapahtui.


Se om meinaan nys sik kaikkieh hyvä tiätää, että täällä lokistaniassakit täytyy olla tolkulline ja täytyy nourattaa näitä lokistanian sääntöjä oli sitte nuari tai vanha. Sehä o ihav varas (ja son viä petoski)  joka käyttää toisen nimee omanaa ja kirjottelee valheita toisen nimissä. Meitille ei ainaskaa semmosta tehdä, eikä me kattella semmosta yhtää !


Ne jokkei tiä mistä o kyse voi mennä lueskelee ne jutut tualta Pojul lokista.
Tässom muutama esimerkki. Ainaski kaikki vanhemmat tutut varmana hoksaa, ettei meitil oo mitää tekemistä noitte kommenttie kans. Ootte varmana huamannu millä nimillä me kommentoidaa.

viisikko www
01.07.2008 - 18:42

jätän sut poju. musta se on oikein. oon lukenu ylpeilijöiden vihaajia ja sano noita et toi on ärsyttävää. me ollaan tietokoneella ihmisiä ei misuja.ja että miltäköhän oikeesti meistä tuntuisi. ei saata olla oikeaa rakkautta. iloksesi jätän kaikki rakkaus runoni ja kaikki meihin liittyvän näkyviin. tämä on sinulle poju. =(]

viisikko www
01.07.2008 - 18:46

tämä on sinulle poju hyväksi. kuvat ovat sinulle. [)= =) & - sydämiä sinulle rakas komea pojuni! hyvästi. - rakas viivisi -


Täytyy viä sik kertoo, ettei Viivi sem paremmi ku kukaam muukaam meistä oo jättämässä omia kultiaa. Nih !
Joten tää asia on nys si tältä erää loppuun käsitelty.