Iha enste Mortti & Vertti kiittää noista synttärionnitteluista. Niillähä oli eilen synttärit, ne täytti 8 vuatta.


Veera, Mimosa ja Viivi www
11.07.2008 - 22:52

Me ei ainaskaan oltas ikinä uskottukaan että te tommosia juttuja oisitte kirjotelleet! Kyllä kai kaikki nyt tietää että te ootte sivistyneitä kisuja. Nii! :)

Ja sitten pääasiaan, eli kröhöm... köh...
PALJOON ONNEEEAA VAAN, PALJOOON ONNEEEAA VAAN, PALJOON ONNEEEAAA MORTTI JA VERTTI, PALJON ONNEEEAAA (ja pusuja ja haleja ja kehräyksiä teidän omilta kultatyttösiltä ja niitten siskolta) VAAAAN !!!!
Me tykätään teistä ihan soikeina ja te ootte meidän omat, nuorehkot, charmikkaat ihkupojat! <3 <3 <3
Kivaa kesänjatkoa koko porukalle! :)





Kyä me Viivin kanskik kiitetää kus sillon toukokuussa nim moni onnitteli meittiä. Nöpönkis synttärit oli viime kuussa. Missä ihmeen kuussa ? Maassaha ne oli.


Sim me vähä tuutattii, tai naatuttii, vai oliks se tuunattii ? Hällä väliä, kumminkiv vähä paranneltii tätä lokim pohjaa, että saatas toi mamma vähä piristyy. Se vaan itkee.


ba34.gif



Mää käynkik koko ajan sitä puskemassa ja nualemassa sen naamaa jos se siittä siv vähä tokenis.



Siv viä toho edelliseem postauksee  liittyej ja Pojun kommenttia lainate, nis sitä tutkintaa ei voi keskel lopettaa. Kus se ilmotus on tehty, nin se on tehty ja sillä selvä. Tätsit !
Nin toi oli sis sitä lontoommurretta.

Syytä oliski miättiä vähä enste mitä täälä lokistaniassa oikeen touhuaa, ettei sit tuu hätä kätee, tai tassuu tai jalkaa, ku tuleekit totisep paikat.


Heisuli vei vaan kaikille ja hyvää kesäj jatkoo !




Toivottelee Taavi ja sit tiätty toi koko muukip porukka !