Tiädättekö mikä päivä tänään on, muutaki kut torstai ? Siis tiädättekö ?

Meinaan vaan, että  me ollaan nyt TAAS täällä maanpaossa tai siis evakko nimisessä paikassa !

Se tesinvektori  (toim
. huom.  desinfektori), tai joku semmone,  tulee tai siis meni meille taas kyttään niitä tokkaroita. Ei oo meitillä helppoo !

Nys sit toi Poitsu ja mamma laitto ison peiton mun ja Viivin, ja Morttin ja Verttin kopan päälle peltilootamatkan ajaks, eikä me siv viittitty nin kamalasti huutaakaan, kun ei nähty mitään.
Toi Äippähän, siis Nöpö, ei pahemmim meteliä pidä muutenkaan. Mää metelöin ny sev verran vaan, että noi immeiset tiäsivät, etten si yhtään perusta sillä peltilootalla matkustamisesta.

Mammaa suututti se varmaripeltilootan kuski. Se ei meinaan nostanu persustaan siitä penkistään, vaan huuteli siältä ratin takaa, että painakaa siittä ja siittä napista, että se takaluukku menee kiinni.
Sik kup päästiin tänne perille, tai siis tonne ulos, nin se tuli kattoon sinne lootansa taka ja kuulkaa sano mulle, että oo hiljaa, kum mää ilmasin miälipidettäni mokomasta matkustamisesta !
Toivottavasti se sama kuski ei oo kotomatkalla.


Siv vähä muuta asiaa.
Viivillon kuulemma kauhee ikävä   Pojua,  kus se ei oo kuullu Pojusta pitkään aikaan mitään. Se vähä epäilee, että Poju on kumminkip pelästyny sitä Viivin kosintaa. Me ollaan sitä rauhoteltu, että Pojulla ov varmana kiirutta, kus sen täytyy sitä vanklapia suunnitella.

Terveisiä nys sik kaikille täältä maanpakopaikasta lähettelee Taavi ja muut humut.




 anluordooskittens.gif