Iha ensteks. Tää pohja ei oo sim meitin jannujen valkkaama.


Me ei oikeen tiädetä mihkä toi aika kuluu nykyää, kunei me keritä tännekkää kuv vaan harvon. Toi mamma on ihan nyysiny tän koneen ittelleen. Se nääs seuraa sitä ihme loikkimista telkkarista, jotai tantsumista, ja sis se kirjottaa siittä tonne omaal lokiinsa.

Me ei kyä ymmärretä semmosta loikkimista. Miksei ne vaan liiku sillai sulavasti ninkum meki ? Täytyykö sitä nyv välttämäti loikkia sillai seipäänniälleenä ympäri lattiaa ?
Jaa ettei ne osaa olla nin sulavaliikkeisiä kum me ?
Jaa ei vai ? ! ?
No, se sis siitä koikkelehtimisesta.

Nym me sik kirjotetaanki oikeen sem maan perusteellise pitkä juttu, kuk kerrankip päästiin koneelle.

Kauheesti te ootte meittiä muistanu ja kommentteja laittanu. Kiitosta vaan kaikille !
Saatiin kunniamaininta Bakerilta ja Maxilta, josta ollaan ikionnellisia ja tietysti kiitetää iham maan hirveen paljo. Kiitos !

Toi kai tarkottaa jotai rakkauden lähettilästä tai semmosta rakkauden levittäjää. Ninkö ?

1447558.jpg



Sim meitit on haastettu;   Sirpa ja Kollo   ja sit  Kainaloinen. Niihin me vastataan siv vähä myähemmi, kum me ei ny viälä tiädetä montako juttua ollaan kirjotettu. Täytyy ens vähä tutkia asiaa.


Sim meittiä jänskättää iha hirveesti. Kummat uutiset haluatte kuulla enste ? Hyvät vai huanot ? Jos alotetaa huanoista.

Mamma on nyj jostai saanu päähänsä, että meitit täytyy viädä lekurille semmotteen yleistarkastuksee. Siis kaikki viis kerralla. Joo, ja se koitos on huamenna klo: 10.15. Arvakkaa vaan miltä tuntuu ! ? ! ?

Sis se hyvä uutinen:
Me saadaan tänäiltana tämmönen:


1448595.jpg
Noi rappuset on kyä ihan turhat ja niitä ei kootakaan, jos se vaan pysyy kasassa ilman niitä.



Mamma ei yhtään tykkää tosta kankaasta, kus se sanoo, että sen on tohom puuhu varmana suunnitellu joku semmone kissaton inkenjööri. Kuka kunnon suunnittelija laittas jotai tommosta kankasta kiipeilypuuhu ? Häh ?
Mamma ei sil löytäny muunlaista kiipeilyjutskaa, ku ei silloo rahaa ostaa sitä katmaksia. Joskus mamma eksy netissä semmotten miähen sivuille, joka tekee kiipeilypuita mittojem mukaam, muttei se ny enää löytäny niitä sivuja mistää. Joten toi saa sik kelvata.
Kyä me ollaa sitä miältä, että son hiano ja kyä se meitille kelpaa, ku ei meitilloo moneev vuateen ollu minkäällaista kiipeilypuuta.


Toi om melke 2 metriä korkee ja ainaskim metril levee ja se painaa jotai 50 kiloo, että varmana pysyy pystyssä. Sis se laitetaa ton olohuaneen klasin eteen,  että me voidaan kuikuilla uloski. Vaikka kyä me parvekkeellekip päästää, kum meitillon parvekkeen ovi rakosellaa aina kum mamma on kotona.
Siihe puuj ja klasiv väliin jää ikkunalauta, nin se ei hajota klasia vaikka vähä kallistuiski.

Mitäs miältä te ootte tosta ?